Hvis du driver en virksomhed i dagens Danmark, så ved du sikkert også, at en flot hjemmeside bliver vigtigere og vigtigere. For mange år tilbage var de mest almindelige steder at annoncere i telefonbøger og i avisannoncer. I takt med computerens udbredelse, smartphones som allemandseje og en verden hvor man altid er online og kun få klik fra en søgemaskine, er hjemmesider og søgemaskineoptimering / SEO blevet det primære redskab i mange virksomheders annoncering.

Derfor er det også vigtigt, at ens hjemmeside er up-2-date og lever op til brugernes forventninger. Det gælder bl.a. i forhold til loadtiden på en hjemmeside. Derfor er det også blevet vigtigere i de seneste år, at få hastighedsoptimeret sin hjemmeside. Det betyder også, at du bør vælge et webbureau, som har fokus på hastighedsoptimering af kundernes hjemmesider, så du ikke får lavet en helt ny hjemmeside, som er mange sekunder om at loade.

Vælg et webbureau som også kan udføre SEO

Når du skal have opsat en ny WordPress hjemmeside er der rigtig mange forskellige firmaer at vælge imellem. Her kan bl.a. nævnes Komplet Web ApS som er et webbureau og SEO bureau i Odense med fokus på at skabe komplette hjemmesideløsninger til kunderne, hvor der netop også er fokus på optimering af hjemmesidernes loadtid, opsætning af søgemaskineoptimering (onsite og offsite) samt teksforfatning.

Tekstforfatning er blevet en meget vigtig del af en effektiv søgeoptimering. Det er det fordi, der de senere år er kommet fokus på, at hjemmesider som skal ranke godt, skal have en vis mængde kvalitetsindhold, som brugerne kan tygge sig igennem hvis de ønsker det.

Mange virksomheder har ikke dette fokus, og ønsker måske heller ikke meget tekst på hjemmesiden. Det bør man dog kraftigt genoverveje – hvis man altså ønsker at få gode placeringer på ens vigtige arbejdsområder.

Webdesign med fokus på CTA og konvertering

Når du skal have opsat en ny WordPress hjemmeside bør du også have fokus på, at få opsat et flot og professionelt webdesign, som er nemt at navigere rundt på, og hvor der er opsat tydelige CTA’er (Call To Actions) som gør det nemt for dine besøgende at kontakte dig, og dermed konvertere om fra besøgende til kunder.

Sørg for at det firma du vælger til opgaven også har fokus på dette.

Adresse

Adresse:

-

GPS:

-

Telefon:

-

Email:

-

Web:

-