Salg af køkkenudstyr

På Whiteaway.com finder du mange forskellige produkter b.la. udstyr til dit køkken. Du kan købe ovne, emhætter, mikroovne og komfurer. Derudover sælger de også mange hårde hvidevare, som også kan fås i et bredt udvalg. Whiteaway.com startede med at sælge deres første vare i 2003 og har siden udvidet deres sortiment og deres knowhow inde for godt købmandsskab. Dette giver gode kvalitetsprodukter til en fordelagtig pris. De har erfaring med at handle med produkter til køkkenet og vil gerne sikre sig, at du køber de rigtige produkter, så du kan glæde dig over dem, når du bruger produkterne.

Valg af det rigtige produkt

For at hjælpe dig med at vælge den rigtige vare, lige netop til dig, så kan du på siden læse omkring alle produktkategorierne. Det kan hjælpe dig med at gøre nogle vigtige overvejelser, når du er på udkig efter en bestemt vare. Der findes f.eks. mange forskellige komfurer, og hvis du ikke ved så meget om komfurer, så kan det være lidt svært at finde rundt i. Men beskrivelsen på siden kommer dig til undsætning, og giver dig et hurtigt overblik over fordele ved de forskellige typer. Så du kan vælge dit perfekte komfur.

Ubegrænset returret og prisgaranti

Når du handler på Whiteaway.com, har du ubegrænset returret. Kort sagt kan du altid returnere varen, også selvom den er pakket ud af emballagen, bare den ikke er brugt. Derudover er der også prisgaranti på webshoppen, så er du sikker på at varen ikke findes billigere andre steder. Hvis du mod forventning skulle finde varen billigere, skal du bare tage kontakt til Whiteaway, så finder de ud af noget.

Adresse

Adresse:

Agerbæksvej 21 8240 Risskov

GPS:

56.18851369999999, 10.219224800000006

Telefon: