Webshop med smukke træprodukter

Dansk webshop med et lækkert udvalg af møbler og andre produkter i kvalitetstræ. Stort udvalg af produkter til brug i dit hjem og din have. For os er kvalitet meget vigtig, så vores cykelophæng i træ er f.eks. udført i den bedste kvalitet og er behandlet, for at sikre en lang levetid. Dette gælder også vores mange andre produkter, vi har blandt andet sofaborde, spiseborde, skriveborde, hylder, knager, skabe, skænke, havemøbler og meget mere. Vi tilbyder gratis fragt i hele Danmark, så du nemt kan få leveret dine nye møbler i træ. Vi forhandler produkter fra både store og små brands, så vi har træprodukter til enhver smag. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med dit køb, så hvis du skulle have spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at se dig på wotu.dk.

Designermøbler i træ

Hos Wood To You er det primære fokus træ, ideen bag virksomheden er at have det lækreste sortiment af træprodukter i Danmark. Det skal være produkter, du kender fra anerkendte brands, men også fra mindre snedkere, som håndlaver deres produkter. For os er det vigtigt også at støtte de mindre virksomheder, da de ofte lægger mere kærlighed i produkterne. De er ofte også nemmere at snakke med, hvis du har specielle ønsker til dine kommende produkter. Det kunne være et møbel med andre mål, i en anden træsort eller farve. Har du specielle ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os, så snakker vi med vores lokale snedkere, så vi helt sikkert kan finde en god løsning til dig. Vi udvælger produkter, som vi selv er vilde med, og som følger tidens trends. Ikke at vi udelukkende har det nyeste nye, men at vi altid holder øje med, hvad der sker i designbranchen, så vi kan være parate til at opdatere vores sortiment. Dette gør vi ved at besøge messer årligt, både i Danmark, men også i Tyskland og Sverige.

Wood To You virksomhedsinfo

Wood To You er en lille enkeltmandsvirksomhed, som blev stiftet i 2014. Virksomheden holder til i Lyngby, hvor vi har kontor og lager. Det er udelukkende en online webshop på nuværende tidspunkt, så der er hverken butik eller showroom tilknyttet. Wood To You har CVR-nr.: 35991298.

Ønsker du at kontakte os hos Wood To You, er du meget velkommen til at kontakte på intet telefon eller mail. Du kan se vores kontaktdetaljer herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

Adresse

Adresse:

Lyngby Hovedgade 93, 2. tv

GPS:

55.764111, 12.5113383

Telefon:
Email: