For at en virksomhed, en organisation eller måske et sportshold skal fungere, så er det et must at samtlige ansatte eller spillere kan fungere sammen. Dette er dog ikke altid lige nemt, da vi alle er meget forskellige, hvilket kan skabe gnidninger i hverdagen. Det er derfor vigtigt at lære, hvordan man kan få et team til at fungere. Teambuilding, teamudvikling og afholdelse af firmaevents er derfor blevet en vigtig del af mange virksomheder, og det er netop de tre områder World of Adventures er er ekspert på.

World of Adventures har eksisteret siden 1992 og siden dengang, har de hjulpet et utal af virksomheder og forsamlinger med at nå frem til deres fulde potentiale. Dette har de gjort ved at designe teambuilding, events og teamudvikling ud fra deres kunders udfordringer og behov. Første trin i processen går altså ud på at kende kunden, så de kan skabe det bedst mulige resultat.

Med over 4000 afholdte arrangementer og 75 instruktører, er World of Adventures klædt på til alle slags udfordringer, og man kan altid frit ringe til dem for et uforpligtende tilbud. Samtlige instruktører er eksperter, og de ved derfor lige netop, hvordan de skal håndtere den pågældende virksomhed. Klik på linket her og læs mere om hjælp til eventplanlægning.

Adresse

Adresse:

Kolding

GPS:

55.495973, 9.473051899999973

Telefon:
Email:
Web: